Fortduinen is een camping voor jong en oud gelegen in Croimvoirt. Vanaf de camping loopt u zo naar het recreatiemeer de Ijzeren man. Dit recreatiemeer biedt tal van mogelijkheden voor de waterfanaten. 

Op de camping kunt u ook  heerlijk afkoelen in ons zwembad met peuterbad en zonnen op een van de ligbedden. Verder heeft de camping ook 2 tennisbanen, een midgetgolfbaan, tafeltennis en een uitgebreide speeltuin! In de zomer kunnen uw kinderen zich tevens vermaken met ons annimatieprogramma van Wau! 

Op slechts een paar kilometer fietst of wandelt u het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense duinen in. Dit is een 3500 hectare natuurgebied waar u tijdens uw wandel of fietstocht verschillende leuke terassen tegen komt. 

Behalve de prachtige natuurgebieden zijn er natuurlijk nog vele andere mogelijkheden om uw vakantie compleet te maken. Een dagje naar de wonderlijke sprookjeswereld de Efteling, op safari in safaripark Beekse Bergen, of een dagje shoppen in een van de bourgondische brabantse steden.


Door de gunstige ligging van de camping zult u zich geen dag vervelen.