In de nabij gelegen steden zijn er verschillende mogelijkheden om museums te bezoeken. Denkt u bijvoorbeeld aan museum de Pont of het Textielmuseum in Tilburg, het Noord-Brabants museum in ’s-Hertogenbosch of het bierreclamemuseum in Breda.

4 Resultaten

Het Noordbrabants Museum

Het Noordbrabants Museum presenteert kunst, cultuur en geschiedenis van Noord-Brabant aan iedereen – Brabanders en niet-Brabanders. Het museum is bij uitstek dé plaats waar waardevolle kennis en roerend cultureel erfgoed van Brabant wordt bewaard en tentoongesteld.
Het Noordbrabants Museum
Het Noordbrabants Museum

De Pont

De Pont is vernoemd naar de jurist en zakenman Jan de Pont (1915-1987) uit wiens nalatenschap in 1988 een stichting 'ter stimulering van de hedendaagse kunst' kon worden opgericht.
De Pont
De Pont

Bierreclame Museum

Het Bierreclame Museum biedt een zeer ruime blik op het verleden van de reclame-uitingen op biergebied. De prachtige reclames zijn voornamelijk afkomstig uit natuurlijk Nederland en België, maar ook uit Engeland, Ierland, Noord- Frankrijk en Duitsland.
Bierreclame Museum
Bierreclame Museum

Het TextielMuseum

Het TextielMuseum komt, naast de eigen organisatie, tot stand dankzij een groot aantal partners en sponsoren. Een bezoek aan het museum is voor iedereen toegankelijk en kent een aantal huisregels. Op deze pagina meer informatie over het TextielMuseum.
Het TextielMuseum
Het TextielMuseum