Dankzij de gunstige ligging van de camping kunnen wandelaars hun hart ophalen. Wat dacht u van een mooie wandeling langs het recreatiemeer de IJzeren man waar u vanaf de camping zo naar toe loopt. Verder kunt u ook vele wandeltochten door de Loonse en Drunense duinen maken.

knoop

Wandelroutenetwerk in het Groene Woud

Dankzij het wandelroutenetwerk kunt u zelf een prachtige route samenstellen aan de hand van knooppunten. Op diverse plaatsen treft u kaarten aan waar de knooppunten op vermeld staan. Wij hebben ook voor u het wandelroutenetwerk in het het groene woud voor €5,95 bij de receptie.

stg
In de omgeving: 0km

Meer Activiteit

Animatie

Op camping Fortduinen werken wij samen met de Uitblinkers van WAU! animatie. WAU! staat voor vernieuwend, verfrissende en eigentijds animatie- en entertainmentaanbod. WAU! levert daarvoor echte ‘Uitblinkers’ die betrokken en goed opgeleid zijn. Want ook de Uitblinkers zijn belangrijk voor uw optimale vakantiebeleving op ons park.
Animatie
Animatie

De IJzeren man

Vlakbij de camping ligt de schitterende recreatieplas de IJzeren Man in de bosrijke omgeving van Vught. U kunt bij de IJzeren Man zwemmen, roeien, waterfietsen, midgetgolf of frisbeegolf spelen. De kinderen kunnen tevens ook spelen in de speeltuin.
De IJzeren man
De IJzeren man

FITT Outdoor

Outdoor activiteiten tijdens uw vakantie. Een gezellig arrangement, speciaal voor gasten van Fortduinen. Zoek het avontuur op en ga varen & schieten!
FITT Outdoor
FITT Outdoor

Activiteiten op ons park

Naast de vele faciliteiten en ons animatieteam in het hoogseizoen, organiseren wij op het park nog andere leuke activiteiten. Op deze pagina treft u alle overige activiteiten aan.
Activiteiten op ons park
Activiteiten op ons park

Fietsverhuur

Heerlijk een dagje fietsen in de mooie natuur van Brabant! Wij verhuren heren- en damesfietsen, kinderfietsen, kinderzitjes, mountainbikes, tandems en zelfs elektrische fietsen.
Fietsverhuur
Fietsverhuur