Op ons vakantiepark zijn verschillende kinderspeeltuinen aangelegd. De speelplaatsen zijn geschikt voor zowel kleine als grote kinderen, die hier heerlijk kunnen spelen in de zandbak, op de wip, de schommel, het vogelnest en op de klimrekken.

Speeltuin
speeltuin
speeltuin
Op het park

Meer Kindvriendelijk

Jeu de boules

Gooit u ook graag een balletje op? Jeu de boules is een echte campingsport, lekker ontspannen en toch actief. Veel campinggasten maken gebruik van onze jeu-de-boules-baan. En speelt u niet mee? Dan is het ook heel leuk om te toe te kijken vanaf een bankje.
Jeu de boules
Jeu de boules

Tennis

Sport en plezier voor groot en klein! De liefhebbers van de tennissport kunnen gebruik maken van de 2 tennisbanen op de camping. Een wedstrijd of gewoon even een balletje slaan, tennis is een van de vele activiteiten op de camping.
Tennis
Tennis

Midgetgolf

In de frisse buitenlucht onder prachtige bomen kunt u terecht voor het bekende spel midgetgolf.
Midgetgolf
Midgetgolf

Tafeltennis

Gezellig een potje tafeltennis! Op de camping staan meerdere tafeltennistafels bij elkaar waar u een balletje kunt slaan. Een sport die vaardigheid vraagt en de capaciteit om snel te kunnen reageren.
Tafeltennis
Tafeltennis

Fietsverhuur

Heerlijk een dagje fietsen in de mooie natuur van Brabant! Wij verhuren heren- en damesfietsen, kinderfietsen, kinderzitjes, mountainbikes, tandems en zelfs elektrische fietsen.
Fietsverhuur
Fietsverhuur