In de frisse buitenlucht onder prachtige bomen kunt u terecht voor het bekende spel midgetgolf.

18-Holes midgetgolfbaan

Kun jij de bal in zo min mogelijk slagen in de holes krijgen ? Vooraan op de camping is onze midgetgolf,waar je dit 18 keer kunt proberen.

Zelfs de allerkleinste, al is het soms met een beetje hulp, kunnen zich uitstekend vermaken. Geschikt voor jong en oud. Op het terrein kunt u tijdens uw spel plaatsnemen op diverse zitplaatsen. 

Praktische info:

Om te spelen dient u zich te melden bij de receptie. Hier kunt u tijdens de openingsuren de sticks + ballen + scorekaart ophalen. Na afloop kunt u de sticks en ballen weer inleveren bij de receptie.

Midget
Midget2
Midget3
Op het park

Meer Kindvriendelijk

Jeu de boules

Gooit u ook graag een balletje op? Jeu de boules is een echte campingsport, lekker ontspannen en toch actief. Veel campinggasten maken gebruik van onze jeu-de-boules-baan. En speelt u niet mee? Dan is het ook heel leuk om te toe te kijken vanaf een bankje.
Jeu de boules
Jeu de boules

Tennis

Sport en plezier voor groot en klein! De liefhebbers van de tennissport kunnen gebruik maken van de 2 tennisbanen op de camping. Een wedstrijd of gewoon even een balletje slaan, tennis is een van de vele activiteiten op de camping.
Tennis
Tennis

Speeltuin

Op ons vakantiepark zijn verschillende kinderspeeltuinen aangelegd. De speelplaatsen zijn geschikt voor zowel kleine als grote kinderen, die hier heerlijk kunnen spelen in de zandbak, op de wip, de schommel, het vogelnest en op de klimrekken.
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin

Tafeltennis

Gezellig een potje tafeltennis! Op de camping staan meerdere tafeltennistafels bij elkaar waar u een balletje kunt slaan. Een sport die vaardigheid vraagt en de capaciteit om snel te kunnen reageren.
Tafeltennis
Tafeltennis

Fietsverhuur

Heerlijk een dagje fietsen in de mooie natuur van Brabant! Wij verhuren heren- en damesfietsen, kinderfietsen, kinderzitjes, mountainbikes, tandems en zelfs elektrische fietsen.
Fietsverhuur
Fietsverhuur