Heerlijk een dagje fietsen in de mooie natuur van Brabant! Wij verhuren heren- en damesfietsen, kinderfietsen, kinderzitjes, mountainbikes, tandems en zelfs elektrische fietsen.

Fietss

Heerlijk fietsen in het Groene Woud

Fietsroutenetwerk

Wie zin heeft om lekker te fietsen, kan in Het Groene Woud gemakkelijk zelf op pad. Het fietsroutenetwerk verbindt de fietswegen in Brabant. Ieder kruispunt van deze fietswegen heeft een herkenbaar nummer; knooppunten. Bij deze knooppunten staat ook een bord met routekaart. Op ieder knooppunt kan van richting worden veranderd. Bordjes langs de weg geven de fietsroute naar het volgende knooppunt aan. Zo is het eenvoudig om een mooie route uit te stippelen.

U kunt een fietsroutenetwerkkaart in het groene woud kopen bij de receptie voor €6,50. Indien u liever een mooie wandeltocht wenst te maken dan hebben wij ook voor u het wandelroutenetwerk in het het groene woud voor €5,95 bij de receptie.

Fietsverhuurprijzen  

Damesfiets            €12,00 per dag

Herenfiets              €12,00 per dag 

Kinderfiets             €11,00 per dag

Kinderzitje             €2,50 per dag 

Electrische fiets     €24,50 per dag 

Mountainbike        €22,00 per dag

Tandem                €22,00 per dag

Let op dat wij een beperkte beschikbaarheid hebben , vooraf reserveren is gewenst.

Route.nl

Behalve de fietsroutenetwerkkaarten heeft Route.nl speciaal voor onze camping ook nog prachtige routes samengesteld waarbij u vanaf de camping vertrekt.

Route.nl

Schitterende fietspaden dwars door de Loonse en Drunense duinen!  

duinen
Fietsroute
In de omgeving: 0km

Meer Service, Activiteit en Kindvriendelijk

Receptie

Openingstijden receptie Onze receptie is geopend van maandag tot en met zondag van 09.00uur tot 17.00uur. Tussen 12:30uur en 13:00uur is de receptie gesloten in verband met lunchpauze.
Receptie
Receptie

Animatie

Op camping Fortduinen werken wij samen met de Uitblinkers van WAU! animatie. WAU! staat voor vernieuwend, verfrissende en eigentijds animatie- en entertainmentaanbod. WAU! levert daarvoor echte ‘Uitblinkers’ die betrokken en goed opgeleid zijn. Want ook de Uitblinkers zijn belangrijk voor uw optimale vakantiebeleving op ons park.
Animatie
Animatie

Jeu de boules

Gooit u ook graag een balletje op? Jeu de boules is een echte campingsport, lekker ontspannen en toch actief. Veel campinggasten maken gebruik van onze jeu-de-boules-baan. En speelt u niet mee? Dan is het ook heel leuk om te toe te kijken vanaf een bankje.
Jeu de boules
Jeu de boules

De IJzeren man

Vlakbij de camping ligt de schitterende recreatieplas de IJzeren Man in de bosrijke omgeving van Vught. U kunt bij de IJzeren Man zwemmen, roeien, waterfietsen, midgetgolf of frisbeegolf spelen. De kinderen kunnen tevens ook spelen in de speeltuin.
De IJzeren man
De IJzeren man

Tennis

Sport en plezier voor groot en klein! De liefhebbers van de tennissport kunnen gebruik maken van de 2 tennisbanen op de camping. Een wedstrijd of gewoon even een balletje slaan, tennis is een van de vele activiteiten op de camping.
Tennis
Tennis

Speeltuin

Op ons vakantiepark zijn verschillende kinderspeeltuinen aangelegd. De speelplaatsen zijn geschikt voor zowel kleine als grote kinderen, die hier heerlijk kunnen spelen in de zandbak, op de wip, de schommel, het vogelnest en op de klimrekken.
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin

Winkel

De campingwinkel is in het seizoen geopend van maandag tot en met zondag tussen 09:00 uur en 16:00 uur.
Winkel
Winkel

Zwembad

Er is een buitenzwembad met peuterbad, hier kunt u heerlijk afkoelen en zonnen op een van de ligstoelen.
Zwembad
Zwembad

Midgetgolf

In de frisse buitenlucht onder prachtige bomen kunt u terecht voor het bekende spel midgetgolf.
Midgetgolf
Midgetgolf

FITT Outdoor

Outdoor activiteiten tijdens uw vakantie. Een gezellig arrangement, speciaal voor gasten van Fortduinen. Zoek het avontuur op en ga varen & schieten!
FITT Outdoor
FITT Outdoor

Tafeltennis

Gezellig een potje tafeltennis! Op de camping staan meerdere tafeltennistafels bij elkaar waar u een balletje kunt slaan. Een sport die vaardigheid vraagt en de capaciteit om snel te kunnen reageren.
Tafeltennis
Tafeltennis

Wasserette

De camping heeft een wasserette. Bij de receptie kunt u munten halen voor de droger en de wasmachine. Een droogmachinemunt kost €2,25 en een wasmachinemunt €4,50.
Wasserette
Wasserette

Sanitairgebouw

Het sanitair gebouw is centraal gelegen en voorzien van dames- en herentoiletten en douches. Er is tevens een apart sanitair voor minder valide. Gebruik van het sanitairgebouw is gratis.
Sanitairgebouw
Sanitairgebouw

Activiteiten op ons park

Naast de vele faciliteiten en ons animatieteam in het hoogseizoen, organiseren wij op het park nog andere leuke activiteiten. Op deze pagina treft u alle overige activiteiten aan.
Activiteiten op ons park
Activiteiten op ons park

Wandelen

Dankzij de gunstige ligging van de camping kunnen wandelaars hun hart ophalen. Wat dacht u van een mooie wandeling langs het recreatiemeer de IJzeren man waar u vanaf de camping zo naar toe loopt. Verder kunt u ook vele wandeltochten door de Loonse en Drunense duinen maken.
Wandelen
Wandelen