In de omgeving: 0km

Heerlijk een dagje fietsen in de mooie natuur van Brabant! Wij verhuren heren- en damesfietsen, kinderfietsen, kinderzitjes, mountainbikes, tandems en zelfs elektrische fietsen.

Fietss

Heerlijk fietsen in het Groene Woud

Fietsroutenetwerk

Wie zin heeft om lekker te fietsen, kan in Het Groene Woud gemakkelijk zelf op pad. Het fietsroutenetwerk verbindt de fietswegen in Brabant. Ieder kruispunt van deze fietswegen heeft een herkenbaar nummer; knooppunten. Bij deze knooppunten staat ook een bord met routekaart. Op ieder knooppunt kan van richting worden veranderd. Bordjes langs de weg geven de fietsroute naar het volgende knooppunt aan. Zo is het eenvoudig om een mooie route uit te stippelen.

U kunt een fietsroutenetwerkkaart in het groene woud kopen bij de receptie voor €6,50. Indien u liever een mooie wandeltocht wenst te maken dan hebben wij ook voor u het wandelroutenetwerk in het het groene woud voor €5,95 bij de receptie.

Fietsverhuurprijzen  

Damesfiets            €12,00 per dag

Herenfiets              €12,00 per dag 

Kinderfiets             €11,00 per dag

Kinderzitje             €2,50 per dag 

Electrische fiets     €24,50 per dag 

Mountainbike        €22,00 per dag

Tandem                €22,00 per dag

Let op dat wij een beperkte beschikbaarheid hebben , vooraf reserveren is gewenst.

Route.nl

Behalve de fietsroutenetwerkkaarten heeft Route.nl speciaal voor onze camping ook nog prachtige routes samengesteld waarbij u vanaf de camping vertrekt.

Route.nl

Schitterende fietspaden dwars door de Loonse en Drunense duinen!  

duinen
Fietsroute