wauw logo

Op camping Fortduinen werken wij samen met de Uitblinkers van WAU! animatie. WAU! staat voor vernieuwend, verfrissende en eigentijds animatie- en entertainmentaanbod. WAU! levert daarvoor echte ‘Uitblinkers’ die betrokken en goed opgeleid zijn. Want ook de Uitblinkers zijn belangrijk voor uw optimale vakantiebeleving op ons park.

Wau

Animatie zal op de camping verzorgd gaan worden tijdens hemelvaart 25-28 mei en gedurende Pinksteren 3-5 juni.

Maar uiteraard ook in de zomer van 8 juli tot 25 augustus.

Uw kinderen zullen zich absoluut vermaken met diverse leuke activiteiten waaraan zij kunnen deelnemen.

Voor alle leeftijden is er van alles te doen en te beleven op ons park.

We gaan iedere dag lekker dansen met de Uitblinkers in onze WAU! minidisco en zal het dagelijkse knutseluurtje natuurlijk niet ontbreken. Wel eens een blikken robot gemaakt of een echt dierenmasker…? Natuurlijk vergeten we ’s middags niet om een leuk spel en voor de liefhebbers van sport een leuk wedstrijdje voetbal, volleybal of andere sport te gaan organiseren.

Na de ophaalparade ’s avonds gaan we genieten van spannend meeleeftheater en sluiten we de dag af met een leuke spelshow, een spannende spooktocht of sprookjestocht of de te gekke WAU! bingo!

Kortom voor elk wat wils dit jaar op camping Fortduinen.

Je zult je niet hoeven te vervelen….. de Uitblinkers van ons animatieteam zorgen voor een optimale invulling van uw vakantie bij ons!

animatie

Filmpje Wau

Op het park

Meer Activiteit

De IJzeren man

Vlakbij de camping ligt de schitterende recreatieplas de IJzeren Man in de bosrijke omgeving van Vught. U kunt bij de IJzeren Man zwemmen, roeien, waterfietsen, midgetgolf of frisbeegolf spelen. De kinderen kunnen tevens ook spelen in de speeltuin.
De IJzeren man
De IJzeren man

FITT Outdoor

Outdoor activiteiten tijdens uw vakantie. Een gezellig arrangement, speciaal voor gasten van Fortduinen. Zoek het avontuur op en ga varen & schieten!
FITT Outdoor
FITT Outdoor

Activiteiten op ons park

Naast de vele faciliteiten en ons animatieteam in het hoogseizoen, organiseren wij op het park nog andere leuke activiteiten. Op deze pagina treft u alle overige activiteiten aan.
Activiteiten op ons park
Activiteiten op ons park

Fietsverhuur

Heerlijk een dagje fietsen in de mooie natuur van Brabant! Wij verhuren heren- en damesfietsen, kinderfietsen, kinderzitjes, mountainbikes, tandems en zelfs elektrische fietsen.
Fietsverhuur
Fietsverhuur

Wandelen

Dankzij de gunstige ligging van de camping kunnen wandelaars hun hart ophalen. Wat dacht u van een mooie wandeling langs het recreatiemeer de IJzeren man waar u vanaf de camping zo naar toe loopt. Verder kunt u ook vele wandeltochten door de Loonse en Drunense duinen maken.
Wandelen
Wandelen