Op het park
wauw logo

Op camping Fortduinen werken wij samen met de Uitblinkers van WAU! animatie. WAU! staat voor vernieuwend, verfrissende en eigentijds animatie- en entertainmentaanbod. WAU! levert daarvoor echte ‘Uitblinkers’ die betrokken en goed opgeleid zijn. Want ook de Uitblinkers zijn belangrijk voor uw optimale vakantiebeleving op ons park.

Wau

Animatie zal op de camping verzorgd gaan worden tijdens hemelvaart 25-28 mei en gedurende Pinksteren 3-5 juni.

Maar uiteraard ook in de zomer van 8 juli tot 25 augustus.

Uw kinderen zullen zich absoluut vermaken met diverse leuke activiteiten waaraan zij kunnen deelnemen.

Voor alle leeftijden is er van alles te doen en te beleven op ons park.

We gaan iedere dag lekker dansen met de Uitblinkers in onze WAU! minidisco en zal het dagelijkse knutseluurtje natuurlijk niet ontbreken. Wel eens een blikken robot gemaakt of een echt dierenmasker…? Natuurlijk vergeten we ’s middags niet om een leuk spel en voor de liefhebbers van sport een leuk wedstrijdje voetbal, volleybal of andere sport te gaan organiseren.

Na de ophaalparade ’s avonds gaan we genieten van spannend meeleeftheater en sluiten we de dag af met een leuke spelshow, een spannende spooktocht of sprookjestocht of de te gekke WAU! bingo!

Kortom voor elk wat wils dit jaar op camping Fortduinen.

Je zult je niet hoeven te vervelen….. de Uitblinkers van ons animatieteam zorgen voor een optimale invulling van uw vakantie bij ons!

animatie

Filmpje Wau