Gezellig een weekend met de familie, uw sportvereniging of vriendengroep, wij maken graag voor u een groepsarrangement welke volledig aansluit bij uw wensen.

Groepsaccommodatie Fortduinen ligt vlakbij het nationaal park de Loonse en Drunense duinen waar u urenlang heerlijk kunt fietsen en wandelen. Op loopafstand bevindt zich tevens het recreatiemeer ‘’De IJzeren man’’ waar de recreatie mogelijkheden eindeloos zijn. Als gast van Fortduinen heeft u tijdens uw verblijf gratis toegang tot het strandbad. Vanwege de gunstige ligging zijn er voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld leuke stedentrips, een bezoek aan de Efteling of aan Safaripark Beekse Bergen. Maar u kunt ook solextochten, vaartochten maken of meedoen aan gezellige workshops. Er valt genoeg te beleven in Brabant! 

Natuurlijk denken wij graag met u mee om uw eigen programma goed in elkaar te zetten. Omdat wij begrijpen dat iedere groep andere wensen heeft maken wij de arrangementen geheel op maat. U heeft het gemak van een contactpersoon voor het regelen van het verblijf, activiteiten, horeca, en zelfs vervoer, waardoor deze perfect op elkaar zullen aansluiten.