Gezellig een weekend met de familie, uw sportvereniging of vriendengroep, wij maken graag voor u een groepsarrangement welke volledig aansluit bij uw wensen.

De camping Fortduinen ligt vlakbij het nationaal park de Loonse en Drunense duinen waar u urenlang heerlijk kunt fietsen of wandelen. Op loopafstand bevindt zich tevens het recreatiemeer ‘’De IJzeren man’’ waar de recreatie mogelijkheden eindeloos zijn.  Vanwege de gunstige ligging zijn er voldoende mogelijkheden, leuke stedentrips, naar de Efteling of Safaripark Beekse Bergen, solextochten, vaartochten of gezellige workshops. Er valt genoeg te beleven in Brabant! Uiteraard kan er op camping zelf ook genoeg georganiseerd worden, een tennistoernooi, midgetgolf , jeu de boules, een speurtocht of bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd. Bij mooi weer kunt u ook heerlijk even afkoelen in het zwembad. 

Natuurlijk denken wij graag met u mee om uw programma goed in elkaar te zetten. Omdat wij begrijpen dat iedere groep andere wensen heeft maken wij de arrangementen geheel op maat. U heeft het gemak van een contactpersoon voor het regelen van het verblijf, activiteiten, horeca, en zelfs vervoer, waardoor deze perfect op elkaar zullen aansluiten. 

Voor uw verblijf kunt u ervoor kiezen om kampeerplaatsen te reserveren of het huren van onze luxe geheel verzorgde stacaravans. Of het nu gaat om enkel de accomodatie te boeken of een uitgebreid programma erbij op te laten stellen, wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op Fortduinen!