10 Resultaten

Receptie

Openingstijden receptie Onze receptie is geopend van maandag tot en met zondag van 09.00uur tot 17.00uur. Tussen 12:30uur en 13:00uur is de receptie gesloten in verband met lunchpauze.

Jeu de boules

Gooit u ook graag een balletje op? Jeu de boules is een echte campingsport, lekker ontspannen en toch actief. Veel campinggasten maken gebruik van onze jeu-de-boules-baan. En speelt u niet mee? Dan is het ook heel leuk om te toe te kijken vanaf een bankje.

Tennis

Sport en plezier voor groot en klein! De liefhebbers van de tennissport kunnen gebruik maken van de 2 tennisbanen op de camping. Een wedstrijd of gewoon even een balletje slaan, tennis is een van de vele activiteiten op de camping.

Speeltuin

Op ons vakantiepark zijn verschillende kinderspeeltuinen aangelegd. De speelplaatsen zijn geschikt voor zowel kleine als grote kinderen, die hier heerlijk kunnen spelen in de zandbak, op de wip, de schommel, het vogelnest en op de klimrekken.

Winkel

De campingwinkel is geopend van maandag tot en met zondag tussen 09:00 uur en 16:00 uur.

Zwembad

Er is een buitenzwembad met peuterbad, hier kunt u heerlijk afkoelen en zonnen op een van de ligstoelen.

Midgetgolf

In de frisse buitenlucht onder prachtige bomen kunt u terecht voor het bekende spel midgetgolf.

Tafeltennis

Gezellig een potje tafeltennis! Op de camping staan meerdere tafeltennistafels bij elkaar waar u een balletje kunt slaan. Een sport die vaardigheid vraagt en de capaciteit om snel te kunnen reageren.

Wasserette

De camping heeft een wasserette. Bij de receptie kunt u munten halen voor de droger en de wasmachine. Een droogmachinemunt kost €2,25 en een wasmachinemunt €4,50.

Sanitairgebouw

Het sanitair gebouw is centraal gelegen en voorzien van dames- en herentoiletten en douches. Er is tevens een apart sanitair voor minder valide. Gebruik van het sanitairgebouw is gratis.