Nieuw: groepsaccommodatie Fortduin

Deze compleet ingerichte groepsaccommodatie is geschikt voor 40 personen en biedt tal van mogelijkheden om een fantastisch weekend te beleven. Of je nu een bioscoop avond of een feestavond wilt plannen, alles is mogelijk bij dit vakantiehuis. 


Deze accommodatie met internet beschikt over een grote loungeruimte, met eigen bar en muziekinstallatie waar je zeker een geslaagd feestje kunt geven of gewoon heerlijk met z'n allen samen kunt zijn. De grote open keuken zorgt ervoor dat je voor je hele gezelschap een heerlijke maaltijd kunt koken. Heb je een keertje geen zin om te koken? Geen probleem. klik dan op de volgende link voor de mogelijkheden https://www.fortduinen.nl/buffet-mogelijkheden-groepen. Elke slaapkamer beschikt over een eigen douche en toilet en de grote lounge ruimte heeft een eigen bar en sfeerhaard. Dat is optimaal genieten. Aan spelplezier kom je hier niets te kort. Ga biljarten of speel tafelvoetbal, maar er zijn ook verschillende gezelschapsspelletjes aanwezig. Parkeren kan op je privé parkeerplaats die volledig afgesloten kan worden.

Samen wandelen door de duinen


Vanaf het park loopt je zo richting het recreatiemeer de IJzeren man. Dit recreatiemeer biedt tal van mogelijkheden voor de waterfanaten. Op slechts een paar kilometer fietst of wandel je het schitterende natuurgebied de Loonse en Drunense duinen in. Zie jij het al voor je om met je hele groep hier te verblijven?

groepsaccommodatie