Groepsaccommodatie Fortduin

Omdat de groepsaccommodatie voor 2019 al bijna vol geboekt is, hebben wij besloten al reserveringen voor 2020 aan te nemen

Wilt u een aanvraag doen voor 2020 voor de groepsaccommodatie of een reservering maken? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Deze compleet ingerichte groepsaccommodatie is geschikt voor 40 personen en biedt tal van mogelijkheden om een fantastisch weekend te beleven. Of je nu een bioscoop avond of een feestavond wilt plannen, alles is mogelijk bij dit vakantiehuis. 


Deze accommodatie met internet beschikt over een grote loungeruimte, met eigen bar en muziekinstallatie waar je zeker een geslaagd feestje kunt geven of gewoon heerlijk met z'n allen samen kunt zijn. De grote open keuken zorgt ervoor dat je voor je hele gezelschap een heerlijke maaltijd kunt koken. Heb je een keertje geen zin om te koken? Geen probleem. klik dan op de volgende link voor de mogelijkheden https://www.fortduinen.nl/buffet-mogelijkheden-groepen. Elke slaapkamer beschikt over een eigen douche en toilet en de grote lounge ruimte heeft een eigen bar en sfeerhaard. Dat is optimaal genieten. Aan spelplezier kom je hier niets te kort. Ga biljarten of speel tafelvoetbal, maar er zijn ook verschillende gezelschapsspelletjes aanwezig. Een filmavond organiseren kan ook, je hebt namelijk beschikking over een prachtige bioscoop in de groepsaccommodatie. Parkeren kan op je privé parkeerplaats die volledig afgesloten kan worden.

Samen wandelen door de duinen


Vanaf het park loop je zo richting het recreatiemeer de IJzeren man. Dit recreatiemeer biedt tal van mogelijkheden voor de waterfanaten. Op slechts een paar kilometer fiets of wandel je het schitterende natuurgebied de Loonse en Drunense duinen in. Zie jij het al voor je, om met je hele groep hier te verblijven?

groepsaccommodatie

Aanvraag/reservering 2020 groepsaccommodatie